iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ψυχολόγος σκότωσε
τα δίδυμα 7χρονα κορίτσια
της και αυτοκτόνησε


Η ψυχολόγος Μισέλ Μρουντό Ντίγκαν στην Αμερικανική Κομητεία Γουάτσκομ είχε ιστοσελίδα με την ονομασία «Ανατέλλων Ήλιος». Το τελευταίο διάστημα κάποιοι έβλεπαν πως πολλά δεν πήγαιναν καλά.

Κανείς ωστόσο δεν φανταζόταν ότι η αλλαγή που αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου, δεν θα ήταν απλώς προς το χειρότερο αλλά ένας πραγματικός όλεθρος…

Το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου, η Ντίγκαν ποστάρει στην επαγγελματική σελίδα της στο facebook ένα άρθρο με τίτλο «Οι ναρκισσιστές γονείς είναι κυριολεκτικά ανίκανοι να αγαπήσουν τα παιδιά τους». Λίγο διάστημα αργότερα, βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της πλάι στις δίδυμες, επίσης νεκρές, επτάχρονες κόρες της. Στην αρχή, όλοι μιλούν για «αδίστακτους ληστές και αιμοσταγείς δολοφόνους» που στέρησαν τη ζωή σε μία υπέροχη μάνα και δύο ακόμη πιο υπέροχα παιδιά. Λίγο αργότερα, όταν η αστυνομία, κάνει σαφές ότι τα 7χρονα κοριτσάκια δεν υπήρξαν θύματα δολοφονίας από τρίτο πρόσωπο  - αδίστακτο ληστή ή αιμοσταγή δολοφόνο - αλλά από την ίδια τους τη μάνα, κανείς δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη… Ελάχιστοι μόνο είναι ικανοί να κατάλαβαν: Η δολοφονία-αυτοκτονία πυροδοτήθηκε από μια πικρή μάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Τα τραγικά νέα συνοδεύτηκαν από αμέτρητες δηλώσεις γειτόνων οι οποίες συμφωνούσαν πως «μ’ αυτή τη μάνα, κάτι δεν πήγαινε καλά». Ένας από αυτούς ανέφερε ότι η Ντίγκαν φαινόταν πολύ «ταραγμένη» και «προβληματική» και πως κάποια άτομα φρόντιζαν τα κορίτσια, τα οποία σπάνια τα έβλεπαν έξω. Κάποια στιγμή, ένας γείτονας που έβλεπε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά έφτασε ακόμη και στο σημείο να ειδοποιήσει τις υπηρεσίες Πρόνοιας προκειμένου να ερευνήσουν την κατάσταση των παιδιών στο σπίτι. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Πρόνοια ενδιαφέρθηκε και ουδείς στην πραγματικότητα ήταν σε θέση να υποψιαστεί την τραγική αυτή κατάληξη.

Εξίσου σοκαρισμένοι είναι και οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση. «Πρόκειται για την πιο συγκλονιστική υπόθεση που έχω συναντήσει σε όλη μου τη σταδιοδρομία. Είναι μια πραγματικά τραγική κατάσταση που εξακολουθούμε να ερευνούμε, προσπαθώντας να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να παρακινήσει κάποιον να κάνει κάτι τόσο τρομερό», δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας.

Το περιστατικό ήρθε στο φως σήμερα.