iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Τεξανή μήνυσε τον Μπραντ
Πιτ επειδή την εξαπάτησε
''μαιμού'' Μπραντ Πιτ!


Αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε τη μήνυση την οποία υπέβαλε μια Τεξανή επιχειρηματίας εις βάρος του Μπραντ Πιτ, ζητώντας από τον σταρ αποζημίωση 100.000 δολαρίων επειδή εξαπατήθηκε από...κάποιο άλλο πρόσωπο

Σύμφωνα με το Page Six, η Κέλι Κριστίνα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από έναν επιτήδειο που παρίστανε τον Μπραντ Πιτ στις μεταξύ τους online συνομιλίες προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να της «φάει» τελικά περίπου 40.000 δολάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κριστίνα, ο απατεώνας δεν την είχε προσεγγίσει μόνο ως επιχειρηματία αλλά και ως γυναίκα, αφού συζητούσαν μεταξύ τους μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου.

Μετά την αποκάλυψη της απάτης, η πληγωμένη γυναίκα συνειδητοποίησε ότι σε καμία από τις συνομιλίες της δεν εμπλεκόταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε από το να τον... μηνύσει, ισχυριζόμενη ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να προστατέψει τους φαν του από απατεώνες.

Το δικαστήριο του Τέξας έκανε δεκτό το αίτημα της νομικής ομάδας του Μπραντ Πιτ να απορριφθεί η παράξενη αυτή μήνυση ως αβάσιμη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα στα οποία είχε πρόσβαση ο ιστότοπος.