iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Όταν ο Ντιέγκο
Μαραντόνα έγινε
μέλος του Ολυμπιακού


Πόσοι άραγε θυμούνται ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, είχε γίνει επίτιμο μέλος του Ολυμπαικού στις 16 Ιανουαρίου 2005?

Οι 'ερυθρόλευκοι' είχαν εισαγάγει τότε το σύστημα των μελών, με το οποίο κάθε φίλαθλος μπορούσε να γραφτεί και να αποκομίσει ορισμένα προνόμια, στηρίζοντας με κάποιο αντίτιμο τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Για να δώσει ώθηση στη διαδικασία, συχνά πυκνά η διοίκηση διενεργούσε events με παίκτες διαφόρων τμημάτων της ομάδας που εγγράφονταν μέλη του συλλόγου ή ακόμα και με διάφορες άλλες προσωπικότητες από την Ελλάδα.

Τον Ιανουάριο του 2005, όμως, συνέβη κάτι μοναδικό. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πάτησε το πόδι του στη χώρα μας για πρώτη φορά για κάποιον... επαγγελματικό λόγο μετά από τους αγώνες της Νάπολι κόντρα στον ΠΑΟΚ το 1988 για το Κύπελλο UEFA. Ήρθε για να παραλάβει κι αυτός την κάρτα μέλους του!

 

Την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 15η αγωνιστική της Α' Εθνικής, θα παρευρισκόταν στο Red Store όπου ως προσκεκλημένος της Puma θα υπέγραφε αυτόγραφα στους φίλους των 'ερυθρολεύκων'.

 

'Κάποτε η μητέρα μου μού είπε ότι είμαι καλύτερος από τον Πελέ', ήταν η απάντηση σε ερώτηση που του έκανε ένας από τους θαυμαστές του...