iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ζευγάρι μετατρέπει
σε...σουίτα'' το
τροχοσπιτό του


Η Έιμι Ρόουζενφελντ και ο Εντ Πότοκαρ λατρεύουν το σχεδιασμό χώρων. Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουν χτίσει τρία σπίτια στην Κοιλάδα Χάντσον και έχουν ανακαινίσει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Τώρα, περνούν τις μέρες τους δουλεύοντας πάνω σε vintage τροχόσπιτα Airstreams.

Οι συνιδιοκτήτες της Hudson Valley Airstream, «οργώνουν» τις ανατολικές ΗΠΑ για να βρουν τροχόσπιτα Airstream εκτός λειτουργίας από τη δεκαετία του 1960 και του '70 και τα μετατρέπουν σε μικροσκοπικά μοντέρνα σπίτια. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν σκουπίδια, αυτοί βλέπουν θησαυρούς.
«Μας αρέσει πολύ να διαμορφώνουμε τα Airstreams από τα τέλη της δεκαετίας του '60 έως τη δεκαετία του '70 γιατί ήταν τότε που άρχισαν να φτιάχνουν στρογγυλά παράθυρα. Ήταν τετράγωνα πριν από αυτά», είπε η Έιμι στο Insider.

Μέχρι σήμερα, έχουν ανακαινίσει τέσσερα ρυμουλκούμενα, τα οποία βρήκαν από στόμα σε στόμα και ψάχνοντας μέσα από τον αμερικανικό ιστότοπο, Craigslist.
Μία από τις τελευταίες ανακαινίσεις τους, ένα τρέιλερ σχεδόν 9 μέτρων από το 1973 με τίτλο "Ρομπέρτα", ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που έπρεπε να περάσουν ένα μήνα για να το διορθώσουν, πριν καν μπορούσαν να το οδηγήσουν από το Οχάιο πίσω στην κοιλάδα του Χάντσον.