iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Απολύθηκε Ρωσίδα
στρατιώτης γιατί
πήγε σε καλλιστεία


Μια Ρωσίδα στρατιώτης που κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς της Εθνικής φρουράς της χώρας της, απομακρύνθηκε από την υπηρεσία της, που βρίσκεται υπό την άμεση διοίκηση του Πούτιν, ισχυρίζεται πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο φθόνος.

Η 32χρονη Άννα Κράμτσοβα κατάφερε να βγει νικήτρια μεταξύ 1.000 διαγωνιζόμενων στον εθνικό διαγωνισμό πέρυσι. Αλλά τώρα απολύθηκε φαινομενικά διότι πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει το εσωτερικό των χώρων παροχής υπηρεσιών όπου εργαζόταν.
Έχοντας προηγουμένως ισχυριστεί ότι ήταν θύμα του «σεξισμού» στην εθνική φρουρά, πλέον τονίζει πως αντιμετώπισε «φθόνο» ειδικά από γυναίκες στην εσωτερική στρατιωτική δύναμη της ρωσικής κυβέρνησης.

Το βίντεο που οδήγησε στην απόλυσή της, που δείχνει μια μονάδα απολύμανσης, έχει διαγραφεί, ενώ άλλα αποκαλυπτικά πλάνα και φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη της για τους διαγωνισμούς fitness και στις οποίες εικονίζεται με μπικίνι, μπορεί να πυροδότησαν ζήλια και να οδήγησαν στην απόλυσή της, όπως πιστεύει η ίδια.
«Απολύθηκα γιατί έτσι ήθελαν, έπεσα πάνω σε… κάποιον» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva. «Ο λόγος για την απόλυσή μου ήταν ασήμαντος, μαγνητοσκόπηση ενός διοικητικού κτιρίου κατά την απολύμανση με σκοπό να ανεβάσω λίγο το ηθικό». Μόνο ένας «στενός κύκλος ανθρώπων» είδε το βίντεο στην πόλη της Γεκατρενίνμπουργκ.