iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Πότε έρχεται η 5η
σαιζόν και φινάλε του
Casa de papel;


Αν έπρεπε να αποφασίσουμε για μία από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες του Netflix μες το 2021, πολλές σειρές θα ήταν στο επίκεντρο, αλλά αναμφίβολα το La Casa de Papel 5 θα ήταν η απάντηση κι οι λόγοι είναι πολλοί.

Ο κόσμος ανυπομονεί πιο πολύ από ποτέ να δει την πέμπτη – και πιθανότατα τελευταία – σεζόν της συμμορίας που μας έκανε να καθηλωθούμε μπροστά απ’ τις οθόνες μας και να την υποστηρίξουμε.

Κι αν ο τέταρτος κύκλος της σειράς κατάφερε να σε συναρπάσει, τότε να ξέρεις πως το Netflix και ο Álex Pina δε θα σε απογοητεύσουν για ακόμα μία φορά.

Οι λάτρεις της σειράς κάνουν ήδη τις υποθέσεις τους για το τι θα δούμε στον επόμενο κύκλο. Θα καταφέρουν οι αγαπημένοι μας ληστές να ξεφύγουν και να σωθούν; Θα τα βγάλει πέρα ο «Καθηγητής» με την επιθεωρήτρια; Όλα τα νέα για το La Casa de Papel 5 και όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Τον Αύγουστο του 2020 ξεκίνησαν τα γυρίσματα του La Casa de Papel 5, το οποίο δε θα αργήσουμε να δούμε στις οθόνες μας. Αν η παραγωγή δεν σταματήσει λόγω της πανδημίας κι όλα συνεχίσουν όπως τα ‘χουν σχεδιάσει, τότε μπορείς να χαρείς, γιατί την Άνοιξη του 2021 θα επιστρέψει η Τέλεια Ληστεία.

Σε κάθε σεζόν προστίθενται νέοι ηθοποιοί και αυτή τη φορά δε θα γίνει εξαίρεση. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό πως δύο νέοι ηθοποιοί θα μπουν στη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Patrick Criado (The Invisible Line) και Miguel Ángel Silvestre (Sense8 και Narcos). Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την 5η σεζόν είδαμε ότι ο Berlin συμμετέχει σε μια μυστηριώδη συνομιλία με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Patrick Criado, η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ότι συνεργάζονται. Ο νέος ηθοποιός εμφανίζεται με γυαλιά και όλο αυτό φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού ο Berlin έχει πεθάνει.

Από την άλλη, ο Miguel Ángel Silvestre ίσως έχει έναν διαφορετικό ρόλο, αφού πολλοί fans θέλουν να είναι μια παλιά αγάπη της Tokyo, ύστερα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και καθώς έχουν γυρίσει μαζί πολλές κοινές σκηνές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει αρκετά.

Επίσης, στα νέα επεισόδια θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη Manila, την παιδική φίλη του Denver και νεότερο μέλος της συμμορίας, ενώ αναμένεται να δούμε τη Nairobi και τον Berlin μέσα από αναδρομές.Το 4ο μέρος μας είχε αφήσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την ομάδα να είναι στην ταράτσα της Τράπεζας και τον «Καθηγητή» στο έλεος της επιθεωρήτριας!

Το 5ο μέρος του La Casa de Papel θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Álex Pina έχει ήδη αποκαλύψει ότι η σεζόν 5 θα είναι η πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, αλλά και ότι η συμμορία θα διαλυθεί κι η ληστεία θα τελειώσει.

ΠΗΓΗ ipop.gr