iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Το σπίτι ''παράδεισος''
της Όπρα
Γουνίφρευ


Ανά διαστήματα η Όπρα Γουίνφρεϊ μοιράζεται στιγμιότυπα από τον ονειρεμένο και αχανή κήπο του σπιτιού τους, κάνοντας τους θαυμαστές της να εντυπωσιάζονται.

Το σπίτι της, γνωστό ως «The Promised Land» σε έκταση 70 στρεμμάτων με θέα σε λόφους και τον ωκεανό βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με αυτό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, ο κήπος της είναι αυτός που προκαλεί δέος στους θαυμαστές της, αφού η τηλεοπτική παρουσιάστρια έχει μοιραστεί πολλά βίντεο από διάφορες γωνιές της αυλής της με τις υπεραιωνόβιες ελιές και τα πολύχρωμα λουλούδια. Φυσικά, επειδή είναι τόσο αχανής η έκταση, διασχίζει τον κήπο με αμαξάκι του γκολφ.
Η Όπρα Γουίνφρεϊ αγόρασε αρχικά το κτήμα των 70 στρεμμάτων για 50 εκατομμύρια δολάρια το 2001, αν και πιστεύεται ότι η αξία του πρέπει να έχει φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Περιλαμβάνει διάφορες ιδιοκτησίες, συμπεριλαμβανομένου του κύριου αρχοντικού των 2.136 τετραγωνικών μέτρων, όπου κατοικεί η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, και το οποίο διαθέτει πολλά σαλόνια, βιβλιοθήκη, κουζίνα, κάβα, γραφείο, έξι υπνοδωμάτια και 14 μπάνια. Το κεντρικό κτίριο είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο αίθουσες κινηματογράφου, με καναπέ και πολλές πολυθρόνες.