iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Χώρισε το πιο
αγαπημένο ζευγάρι
του κόσμου


Μετά από έντεκα χρόνια συμβίωσης και έγγαμου βίου ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ισπανία με μια κοινή δήλωση γεμάτη συναίσθημα έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, ο Ικερ και η Σάρα τονίζουν ότι παραμένουν φίλοι με προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών τους.

«Η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση» αναφέρει αρχικά η δήλωσή τους.

Και καταλήγει το μήνυμα που έστειλαν από κοινού μέσω social media: «Ο σεβασμός, η αφοσίωση και η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον. Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε τόσο σε ό,τι αφορά το παρόν όσο και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Θυμίζουμε ότι ο Κασίγιας είχε υποστεί έμφραγμα στην προπόνηση πριν από τρία χρόνια, ενώ η Καρμπονέρο ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο.

Η αγάπη τους για τον αθλητισμό στάθηκε αφορμή να γνωριστούν μεταξύ τους ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στα γήπεδα, αφού εκείνη ως αθλητικογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ της εθνικής Ισπανίας. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το φιλί του Ικερ Κασίγιας στη Σάρα Καρμπονέρο στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010; Ήταν τότε, που ο γκολκίπερ της Ισπανίας αποκάλυψε τον δεσμό τους μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2016. Ο 39χρονος σήμερα Κασίγιας και η 37χρονη Καρμπονέρο, απέκτησαν μαζί 2 γιους που γεννήθηκαν το 2014 και το 2016.