iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Έφυγε από τη
ζωή στα 93
η Τέμπεστ Στορμ


Η θρυλική Τέμπεστ Στορμ, η εξωτική χορεύτρια του μπουρλέσκ που θεωρείται ότι «εξοικείωσε το ευρύ κοινό με την τέχνη του στριπτίζ» και η οποία είχε ασφαλίσει κάποτε το πλούσιο στήθος της για... 1 εκατομμύριο δολάρια, έφυγε από τη ζωή.

Η φλογερή κοκκινομάλλα που είχε πρωταγωνιστήσει σε κάποιες από τις πρώτες ταινίες του Ρας Μέγιερ και παρέμενε στην «ενεργό δράση» κάνοντας σόου μέχρι τα 80 της, πέθανε σε ηλικία 93 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει ένα αφιέρωμα στην περιπετειώδη ζωή της χορεύτριας, η Στορμ παντρεύτηκε τρεις φορές, είχε έναν σύντομο ερωτικό δεσμό με τον Έλβις Πρίσλεϊ, ενώ η ίδια ισχυριζόταν ότι είχε μοιραστεί και το κρεβάτι του JFK!
Γεννηθείσα με το όνομα Άνι Μπλανς Μπανκς, η «Τέμπεστ» ονειρευόταν από μικρή το Χόλιγουντ και στα 16 της αποφάσισε να πάει στη Μέκκα του θεάματος για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Με τα χρόνια, η εκρηκτική καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες έγινε τελικά θρύλος στο Λας Βέγκας και κέρδισε το παρατσούκλι «Βασίλισσα του ερωτικού χορού». Ανάμεσα στους διάσημους φίλους που απέκτησε μέσα στις έξι δεκαετίες της εντυπωσιακής καριέρας της ήταν ο Φρανκ Σινάτρα, ο Ντιν Μάρτιν, ο Τζέρι Λιούις και η Μέριλιν Μονρόε.

Μιλώντας το 2014 στην Daily Mail, η Τέμπεστ Στομ εξήγησε ότι το μυστικό της επιτυχίας της ήταν πως κατάφερνε να είναι ταυτόχρονα «σέξι και σικάτη». «Πρέπει να έχεις ερωτισμό και να παίζεις με το κοινό. Να τους κάνεις να πιστεύουν ότι είναι κομμάτι της ζωής σου. Είμαι σε αυτή τη δουλειά πάνω από 60 χρόνια και έχω την πιο πολυετή καριέρα στον χώρο. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχω κάνει, τα έχω ζήσει όλα», είχε πει χαρακτηριστικά.