iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

Φάκελος με ματωμένο
μαχαίρι εστάλη
σε υπουργό


Και η Ισπανίδα υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού, Ρέγιες Μαρότο δέχτηκε σήμερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έναν φάκελο ο οποίος περιείχε ένα ματωμένο μαχαίρι.
Μετά τον υπουργό Εσωτερικών Φερνάντο Γράντε-Μαρλάσκα, τον υποψήφιο για την προεδρία της τοπικής κυβέρνησης της Μαδρίτης Πάμπλο Ιγκλέσιας και την Γενική διευθύντρια της αστυνομίας Μαρία Γκάμεθ οι οποίοι δέχτηκαν την περασμένη εβδομάδα τρεις φακέλους οι οποίοι περιείχαν σφαίρες και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή των ιδίων και των οικογένειών τους , στην λίστα προστέθηκε σήμερα και η υπουργός Βιομηχανίας.
Η αστυνομία διεξάγει εξονυχιστικούς ελέγχους για τον εντοπισμό του αποστολέα τόσο των φακέλων με τις σφαίρες όσο και του μαχαιριού. Γίνεται έλεγχος στα ταχυδρομικά υποκαταστήματα απ’ όπου εστάλησαν οι φάκελοι. Επίσης από σήμερα αποφασίστηκε η περαιτέρω αστυνομική προστασία των απειλούμενων πολιτικών.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή η εβδομάδα αποτελεί την τελευταία της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία της Αυτονομίας της Μαδρίτης η οποία διενεργείται σε ένα απολύτως οξυμένο κλίμα.