iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Γνωστός δημοσιογράφος
ο νέος πρόεδρος της
Πέρα Κλουμπ Πόλης


Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο Πέρα Κλουμπ Κωνσταντινούπολης, κατόπιν αναβολών λόγω κορωνοιού στις 16 Ιουνίου, το νέο σώμα που προέκυψε επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με πρόεδρο τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρομποπουλο.
Ο Παναγιώτατος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της νέας διοίκησης και τους στόχους για τα 100 χρόνια του σωματειου. Συνεχάρη την νέα διοίκηση γισ την εκλογή τονίζοντας την ιδισλίτερη ικανοποίηση του για την ευρέλια συμμετοχή νέων σε αυτή. Ο Προκαθλήμενος της Ορθοδοξίας σε μια ευγενική χειρονομία έκανε στην ίδια συνάντηση προσφορά ποσού για τις ανάγκες του Συλλόγου.
Ο ΑΣΠ προσέφερε στον Παναγιότατο εμφάνιση του συλλόγου που φέρει το όνομα του, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος τα εκθέσει στο προσωπικό του μουσείο στην γενετειρά του την πονεμένη Ίμβρο.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από τους, Ανδρέας Ρομπόπουλος (πρόεδρος), Γιάννης Δεμιρτζίογλου (αντιπρόεδρος), Στέλιος Μουχλίδης (αντιπρόεδρος), Πάρης Μάης (πρ.Τμήμα Επιτ. Αντισφαίρησης), Μάριος Κελέσογλου (πρ.Τμήμα μπάσκετ ), Απόστολος Σπανίδης (πρ. Τμήμα ποδοσφαίρου), Πρόδρομος Κοζμάογλου (πρ.Τμήμα βόλεϊ), Νίκος Καλαμάρης ( Ταμίας), Βασίλης Ισσμπάλογλου ( Γενικός Γραμματέας), Γιάννης Κουρτέσογλου (υπευθ. Μέσων Κοινωνικής Διοίκησης και Αλεξία Δημοπούλου (υπευθ. Τμήμα Νεολαίας).