iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Μαγκουάιρ Η ντροπή
του παγκόσμιου
ποδοσφαίρου...


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους υγιείς φιλάθλους όλου του πλανήτη η αλήτικη συμπεριφορά (όπως σε κάθε ματς δυστυχώς ) του στόπερ της εθνικής Αγγλίας Χάρι Μαγκουάιρ στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του Euro με τη Δανία.

Αυτή τη φορά ο Μαγκουάιρ ξεπέρασε τα όρια χτυπώντας εσκεμμένα με αγκωνιά στο κεφάλι τον εμβληματικό αρχηγό της εθνικής Δανίας Σιμόν Κιάερ, τον αθλητή πρότυπο που έσωσε τη ζωή του συμπαίκτη του Έρικσεν. Ο Κιάερ ένας τζέντλεμαν των γηπέδων ξάπλωσε στο χορτάρι μετά το βάναυσο χτύπημα του Μαγκουάιρ, ο οποίος είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή γιατί...δεν έκανε τίποτα! Βέβαια και ο δειλός διαιτητής δεν του έδωσε κίτρινη κάρτα, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση...

Και τι να πει κανείς για τους 'Αγγλους χούλιγκαν που τον...επευφημούσαν στις εξέδρες γι αυτή του την άνανδρη ενέργεια. Oι οποίοι στην ουσία τον επιβράβευσαν γι αυτό το αίσχος. Να συνεχίσει να παίζει ''βρώμικα'', αντιαθλητικά και βάναυσα, αντί δυνατά, αντρίκια και καθαρά.

Θυμίζουμε ότι ο Μαγκουάιρ πέρυσι το καλοκαίρι τύφλα στο μεθύσι προπηλάκισε Έλληνες αστυνομικούς στη Μύκονο , συνελήφθη αλλά αφέθη ελεύθερος.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ