iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

''Πάγωσε'' το ποδόσφαιρο
Με καρδιακό πρόβλημα
ο Σέρχιο Αγουέρο


'Εντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Μπαρτσελόνα και στον κόσμο του ποδοσφαίρου το καρδιακό πρόβλημα που προέκυψε στον Σέρχιο Αγουέρο.

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών αντικαταστάθηκε στο 41' του αγώνα με την Αλαβές διότι ένιωσε πόνο στο στήθος και ζαλάδα.

 Ο Αργεντινός στράικερ διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι πάσχει από καρδιακή αρρυθμία. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι και της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Το βέβαιο είναι πάντως ότι ο Αγουέρο τίθεται εκτός δράσης επ' αόριστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Αγουέρο είχε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο σε ηλικία 12 ετών. 

Η μεταγραφή του Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα πάντως δεν έχει αρχίσει με καλούς οιωνούς. Ο Κουν υπέγραψε στους Μπλαουγκράνα θέλοντας να παίξει μαζί με τον καλό φίλο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως λίγο αργότερα έφυγε για την Παρί. Στη συνέχεια ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό, καθώς έκανε το ντεμπούτο του στις 17 Οκτωβρίου. Και δύο εβδομάδες αργότερα έρχεται ένα νέο πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα...