iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ξυλοφόρτωσαν στη
φυλακή τον απαγωγέα
της τετράχρονης


''Μαύρο'' στο ξύλο έκανε ένας σύγκρατούμενός του τον απαγωγέα της μικρής Κλίο Σμιθ, της τετράχρονης που απήχθη ένα βράδυ από τη σκηνή των γονιών της ενώ έκαναν κάμπινγκ στη δυτική Αυστραλία, σε μια υπόθεση εξαφάνισης που θύμιζε έντονα αυτή της Μαντλίν Μακάν.

Αυτός είναι και ο λόγος που το κορίτσι έγινε γνωστό διεθνώς ως η «Μαντλίν της Αυστραλίας».

Η μικρούλα Κλίο απελευθερώθηκε χθες τα ξημερώματα. Εντοπίστηκε σε ένα σπίτι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειάς της. Στο σπίτι δεν βρέθηκε άλλο άτομο αλλά συνελήφθη ένας 36χρονος άνδρας ως ύποπτος απαγωγέας της. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η παρατηρητικότητα κάποιων, που είχαν δει τον νέο άνδρα που δεν είχε παιδιά να αγοράζει πάνες από το σούπερ μάρκετ, οδήγησε την αυστραλιανή αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Τέρι Κέλι, ο ύποπτος για την απαγωγή της Κλίο Σμιθ αφού συνελήφθη μεταφέρθηκε στη συνέχει στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα, οι φωτό που κυκλοφορούν τον δείχνουν με επιδέσμους στο κεφάλι.
Οπως μεταφέρει η Daily Mail, o 36χρονος ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενό του στο κελί. Η μητέρα του συγκαρούμενου σε δηλώσεις της, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, υποστήριξε ότι ο γιος της χτύπησε τον απαγωγέα της 4χρονης όταν πληροφορήθηκε το λόγο για τον οποίο είχε συλληφθεί.