iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Οι φίλαθλοι
της Μπαρτσελόνα
αποθέωσαν τον Τσάβι


Μια ιστορική ημέρα για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τσάβι Ερνάντες ανέλαβε κι επίσημα τα ηνία της πρώτης ομάδας του συλλόγου.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας, πήρε τη σκυτάλη από τον Σέρτζι Μπαρχουάν, ο οποίος διατελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν κι έτσι γίνεται ο τρίτος προπονητής των «μπλαουγκράνα» την τρέχουσα σεζόν.

Έπειτα από 767 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, 17 χρόνια και 25 τίτλους, ο Τσάβι επέστρεψε στο «σπίτι» του, έπειτα από ένα διάλειμμα στο Κατάρ, όπου έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα με την Αλ Σαντ, θέλοντας να την επαναφέρει στην κορυφή. Για το λόγο αυτό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
«Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κλάψω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στους οπαδούς. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα δουλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσάβι
«Θέλω να πω στους οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα, τους χρειαζόμαστε. Ο σύλλογος περνά δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τη Μπαρτσελόνα».!