iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Τα δύο αγγελούδια
που χάθηκαν στο φριχτό
δυστύχημα της Βουλγαρίας


Δεν το αντέχει η ψυχή το πολύνεκρο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης, στον αυτοκινητόδρομο Struma της Βουλγαρίας. Ανάμεσα στους 46 νεκρούς και η Αλβανική οικογένεια Αχμέτι με τα δίδυμα παιδιά τους, τεσσάρων ετών.

Mεταξύ των θυμάτων είναι και ο 27χρονος Γκαζμέτ Ουκαλί από την πόλη Κίτσεβο των Σκοπίων και η 23χρονη αρραβωνιαστικιά του Αλμίνα Μπελούλι. Ειρωνεία της τύχης αποτελεί το γεγονός πως οι δύο άτυχοι νέοι, ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσουν τον πρόσφατο αρραβώνα τους.

 

Το λεωφορείο ταξίδευε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Struma, στη Νοτιοδυτική Βουλγαρία, στο δρόμο από την Κωνσταντινούπολη προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας, τα Σκόπια, όταν έγινε το μοιρααίο.

Η πυρκαγιά που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 46 επιβατών.

 

 



Στο μεταξύ, η τουρκική ενημερωτική πύλη haberler.com δημοσίευσε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης όπου διέμεναν οι επιβαίνοντες του τραγικού λεωφορείου από τα Σκόπια. Το βίντεο δείχνει τους επιβάτες να φεύγουν από το ξενοδοχείο, προκειμένου να αποβιβαστούν στο μοιραίο λεωφορείο.