iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ο Ντι Κάπριο βούτηξε
σε παγωμένη λίμνη
κι έσωσε τα σκυλιά του


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναγκάστηκε να πέσει στα παγωμένα νερά μίας λίμνης για να σώσει τα δύο σκυλιά του,  Τζακ και Τζιλ ράτσας Χάσκι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Don't Look Up».

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Entertainment Weekly».

dicaprio_perros_crop1639863824265_jpg_1441187983

Στη συνέχεια, η συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Λόρενς, τον διέκοψε και σημείωσε: «Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα στη λίμνη. Ο Λεονάρντο πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο. Ωστόσο, όταν κόντευε να βγάλει το σκυλί έξω από τη λίμνη, το άλλο πήδηξε μέσα».
«Ο άλλος σκύλος άρχισε να γλείφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί μέσα στην παγωμένη λίμνη» είπε, γελώντας, ο Ντι Κάπριο.
Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don't Look Up» Άνταμ ΜακΚέι, συμμετείχε στη συζήτηση και χαρακτήρισε τα σκυλιά του Ντι Κάπριο «πολύ ζωηρά», με την 31χρονη Αμερικανίδα, σαγηνευτική ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς να συμφωνεί.
Η ιστορία αυτή έχει χαρούμενο τέλος, αφού ο διάσημος ηθοποιός και τα δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια του μπορεί να πάγωσαν, αλλά τώρα είναι μια χαρά. 
Ο Ντι Κάπριο και η κοπέλα του, το 24χρονο μοντέλο Καμίλα Μορόνε, πέρα από τα δύο Χάσκι Τζακ και Τζιλ, έχουν και ένα τρίτο, τον Σάλι, αφού και οι δύο λατρεύουν τα ζώα και έχουν αδυναμία στα σκυλιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης βουτά στα νερά λίμνης ή θάλασσας, προσπαθώντας να σώσει μία ζωή. Το 2019 ο σταρ του «Wolf of Wall Street» γλίτωσε έναν άνδρα από τον θάνατο, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα από ένα σκάφος, κοντά στη γαλλική αποικία Άγιος Βαρθολομαίος.