iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Αυτοκτόνησε 30χρονη
πρώην Μις ΗΠΑ
από ουρανοξύστη


Τραγικό θάνατο βρήκε η πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κριστ, το πρωί της Κυριακής στο Μανχάταν, με τις Αρχές να πιστεύουν ότι η καλλονή δικηγόρος και παρουσιάστρια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη πήδηξε από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη 60 ορόφων στο κέντρο του Μανχάταν γύρω στις 7.15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο καλυμμένο με χιόνι πεζοδρόμιο. Λίγες ώρες νωρίτερα η Κριστ είχε ποστάρει στα social media το μήνυμα «είθε αυτή η μέρα να σας φέρει ξεκούραση και γαλήνη».

Η καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μις ΗΠΑ το 2019 και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο βήμα για να μιλήσει για την άμεση ανάγκη να αλλάξει το νομικό σύστημα της χώρας της. Κατοικούσε στον 9ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, που βρίσκεται στην 42η Οδό. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι έπεσε στο κενό από έναν ανοιχτό χώρο που είναι προσβάσιμος από όλους τους ενοίκους του κτιρίου, αφού εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Πηγές της New York Post αναφέρουν ότι η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα στο διαμέρισμα της Κριστ, όπου η χαρισματική γυναίκα έγραφε ότι ήθελε να αφήσει όλη την περιουσία της στη μητέρα της, επίσης πρώην εστεμμένη ομορφιάς. Στο εν λόγω σημείωμα δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

«Δεν ήταν μονάχα όμορφη αλλά και έξυπνη. Ήταν δικηγόρος και είχε μια αξιοζήλευτη ζωή... είναι πολύ θλιβερό» είπε στην αμερικανική εφημερίδα μια πηγή από την τοπική αστυνομία.

H 30χρονη Αμερικανίδα ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως παρουσιάστρια στην εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου Extra.

Miss_USA_2019_Cheslie_Kryst