iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Αυλαία απόψε μετά
από 19 χρόνια στο
τηλεοπτικό σόου


Στις 8 Σεπτεμβρίου 2003 η Τζένιφερ Άνιστον ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα ενός νέου καθημερινού talk show.

3.294 επεισόδια (και μια ισχυρή φιλία) μετά, η Άνιστον επιστρέφει για το φινάλε του «The Ellen DeGeneres Show» το οποίο και ρίχνει αυλαία έπειτα από 19 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Εκτός από την Άνιστον όμως, στο φινάλε της Πέμπτης 26 Μαίου το οποίο και έχει μαγνητοσκοπηθεί, και άλλες σταρ αποτίουν φόρο τιμής στην κωμική ηθοποιό. Σταρ όπως οι τραγουδίστριες Πινκ και Μπίλι Άιλις.

Η παρουσιάστρια που μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι να προβληθεί το τελευταίο της show δεν έχει σταματήσει να κλαίει από τη συγκίνηση για το φινάλε της εκπομπής, όπως αποκάλυψε και η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Σήμερα μαγνητοσκοπήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του "The Ellen Show" που προβάλλεται στις 26 Μαΐου. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου το 2003, το iPhone δεν υπήρχε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπήρχαν. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος. Βλέπαμε τον κόσμο ν' αλλάζει, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε όχι. Αλλά ό,τι κι αν γινόταν, ο στόχος μου ήταν πάντα το σόου να είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να γελάσουμε για μια ώρα. Το να με προσκαλείτε στη ζωή σας ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου και μου έφερε απίστευτη χαρά. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ» έγραψε η Έλεν Ντε Τζενέρις μέσα από το Instagram.