iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

Την Τρίτη η απόφαση
στην πολύκροτη
δίκη του Τζόνι Ντεπ


Στο τέλος της έφτασε η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, με τους δικηγόρους του ηθοποιού να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καλή φήμη του ονόματός του, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι δύο νομικές ομάδες παρουσίασαν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή,  η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία.  Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη στις 9 το πρωί.

Προηγουμένως, η δικαστής Penney Azcarate τόνισε τι πρέπει να λάβει υπόψιν η επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ομόφωνο και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε επίσης, ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν άλλο, για όσα συζητηθούν.
Στην ομάδα του Ντεπ προηγουμένως είχαν απομείνει 39 λεπτά, ενώ στην ομάδα της Χερντ μόνο 6 λεπτά για να καταθέσουν τα τελικά τους επιχειρήματα.