iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Πέθανε αιφνιδίως
η Ιβάνα Τραμπ
σε ηλικία 73 ετών


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε  τον αιφνίδιο θάνατο της πρώτης συζύγου του, Ιβάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του Τραμπ, από τον οποίο χώρισε τη δεκαετία του '90.

Η Ιβάνα Τραμπ εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, με τον θάνατό της να θεωρείται απρόσμενος.
«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα, μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια ομορφιά και μια μητέρα και φίλη που μας φρόντιζε», λέει η οικογένειά της.

 

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ
«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, και οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε.
Ο Τραμπ, ο οποίος είχε τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, συνέχισε να αποτίει φόρο τιμής στην Ιβάνα, περιγράφοντάς την ως μια «όμορφη και καταπληκτική» γυναίκα, ενώ τίμησε τον στενό δεσμό της με τα παιδιά τους: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα.
«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή», συνέχισε. «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη για αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι για εκείνη. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!»
Το ζευγάρι χώρισε το 1992, αφότου η Ιβάνα ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατούσε με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, η οποία αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τίφανι.