iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Συγκλονίζουν οι
αποκαλύψεις για τον
κανίβαλο ηθοποιό


Δεν έχoυν τέλος οι αποκαλύψεις για τις κανιβαλλιστικές τάσεις και τη σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος γυναικών, με θύτη τον ηθοποιό Άρμι Χάμερ.

Και ενώ η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, η εν διαστάσει σύζυγος του Χάμερ, Ελίζαμπεθ Τσάμπερς, 
είπε ότι ο Χάμερ έχει «επικεντρωθεί στη θεραπεία του» και τον υποστήριξε. Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, μετά τις κατηγορίες για όσα έχουν περάσει άλλες γυναίκες στα χέρια του, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, ήταν εκείνη που έπεισε το θύμα να μιλήσει.
Από τη δική της πλευρά η Έφφι, που κατηγόρησε τον Χάμερ για βιασμό,  δημοσιοποίησε Instagram Stories με μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε η Τσάμπερς, μέσα από τα οποία την ενθάρρυνε να βγει δημόσια και να μιλήσει εναντίον του Χάμερ.

Ένας από τους συμπαραγωγούς της σειράς τριών επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στο Discovery+ στις 2 Σεπτεμβρίου είναι η θεία του ηθοποιού, Κέισι Χάμερ. Στο τρέιλερ εμφανίζεται και εκείνη, λέγοντας ότι οι κατηγορίες εις βάρος του ανιψιού της δεν την εξέπληξαν, καθώς το σκοτάδι αποτελεί «παράδοση» της οικογένειας των Χάμερ. «Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για τον Άρμι, δεν έπαθα σοκ. Δεν ξυπνάς απλώς μια μέρα και γίνεται ένας χειριστικός κακοποιητής. Οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς είναι πολύ βαθιές».