iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 10 Μαΐου 2024

Πάει για το Γκίνες!
Θα παρακολουθήσει
41 ματς του Μουντιάλ


Αυτοί είναι στόχοι ζωής! Σαν του Λι Κόρμις, ενός Καναδού... τρελού φίλου του ποδοσφαίρου.

Ο Λι λοιπόν θα ταξιδέψει στο Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κύπελλου αποφασισμένος να σπάσει το ρεκόρ παρακολούθησης ματς Μουντιάλ, βλέποντας από κοντά 41 παιχνίδια.

Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ είναι ο Τουλάνι Ενγκόμπο που το 2010 στη Νότια Αφρική παρακολούθησε 31 ματς. Μπορεί να ακούγεται τρομερά διασκεδαστικό, πάντως δεν είναι καθόλου εύκολο.
«Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να με παρακολουθούν δύο άτομα που θα επιβεβαιώσουν πως θα είμαι στη θέση μου σε κάθε λεπτό του αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο χορτάρι. Δεν θα μπορώ να σηκωθώ ούτε για να πάω στην τουαλέτα παρά μόνο πριν από την έναρξη του αγώνα ή στο ημίχρονο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να προμηθευτώ τα εισιτήρια για τους αγώνες, συνολικά 41 στα οκτώ γήπεδα του Κατάρ, αλλά πήρα συμβουλές για αυτό από τον κάτοχο του ρεκόρ. Περίμενα μια ζωή για αυτό, να βρεθεί ο Καναδάς σε Παγκόσμιο Κύπελλο, περάσαμε σκοτεινές στιγμές ως εθνική ομάδα και τώρα δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου», ανέφερε πανευτυχής σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Πηγή: gazzetta.gr