iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

'Ανεργος ο Κριστιάνο
Ρονάλντο Τέλος
από την Μάντσεστερ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια. Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να εργαστούν μαζί για να έχουν επιτυχίες εντός γηπέδου".

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, η ομάδα θα υποβάλει μήνυση στον Κριστιάνο Ρονάλντο για παραβίαση του συμβολαίου, μετά από όσα είπε ο Πορτογάλος σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη, με τον σύλλογο να αναζητά ταχεία επίλυση του ζητήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξει στη Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με πληροφορίες τού έχει διαμηνυθεί να μην επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά τη συμμετοχή του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αμείβεται με 500.000 λίρες την εβδομάδα, λήγει τον επόμενο Ιούλιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να το διακόψει, με αφορμή τη συνέντευξή του.