iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

6 ευρώ το...δευτερόλεπτο
κερδίζει ο Ρονάλντο
στη Σαουδική Αραβία!


Μέχρι να έχετε διαβάζει αυτό το άρθρο, το οποίου θα διαρκέσει ένα λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι τουλάχιστον κατά περίπου 380 ευρώ πιο πλούσιος.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου «ανάγκασε» τους ανθρώπους της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία να... σπάσουν την μπάνκα για να επενδύσουν επάνω του με ένα συμβόλαιο δυόμισι ετών. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2025,

Οι απολαβές του ετησίως θα φτάνουν τα 200 εκατ. ευρώ το έτος, ή αλλιώς 500 εκατομμύρια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, κάνοντάς τον έτσι τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και οι εμπορικές συμφωνίες, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα deal που... ζαλίζει. Μάλιστα, κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να μετρήσουν πόσα χρήματα βγάζει ο Πορτογάλος τον μήνα, την εβδομάδα, την ημέρα, την ώρα, το λεπτό και το δευτερόλεπτο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Mundo Deportivo, ο «CR7» θα εισπράττει πλέον 16,7 εκατ. ευρώ το μήνα, 3,85 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, 550 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, 22.800 ευρώ την ώρα, 380 ευρώ το λεπτό ή 6,3 ευρώ το δευτερόλεπτο!

Πηγή:iefimerida.gr