iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Στην εντατική ο ηθοποιός
Τζέρεμι Ρένερ μετά
το ατύχημα στα χιόνια


Ο Τζέρεμι Ρένερ βρίσκεται στην εντατική και θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν τα «εκτεταμένα τραύματά του» μετά από ατύχημα που είχε με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο διάσημος ηθοποιός υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του.

Ο 51χρονος Ρένερ, υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης διαδικασίας ανάρρωσης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.
Σε δήλωση της οικογένειάς του αναφέρεται πως είναι ευγνώμονες στους «απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν».
«Είναι επίσης συγκλονισμένοι από το κύμα αγάπης και υποστήριξης που λαμβάνει από τους θαυμαστές του», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής μετά το ατύχημα. Ο Ρένερ, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, ήταν μόνος του και προσπαθούσε να καθαρίσει ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι του στη λίμνη Τάχο. Το σοβαρό ατύχημα προβλήθηκε όταν η ασφάλεια του οχήματος δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα το εκχιονιστικό να ανατραπεί και να πλακώσει το πόδι του Ρένερ.