iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Στο ναδίρ η
δημοτικότητα
Χάρυ και Μέγκαν


Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει πέσει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών στις ΗΠΑ, και είναι λιγότερο δημοφιλείς ακόμα και από τον πρίγκιπα Άντριου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη στις 19 Φεβρουαρίου από την Redfield & Wilton για λογαριασμό του Newsweek από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Χάρι έχει... βυθιστεί κατά 48 μονάδες και η Μέγκαν κατά 40, με καθαρή δημοτικότητα -10 και -17 αντίστοιχα.

Ενώ ο Άντριου εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται αρνητικά μετά τη δίκη του για σεξουαλικά εγκλήματα στη Νέα Υόρκη η καθαρή βαθμολογία αποδοχής του βρίσκεται στο -2, με το 26% των Αμερικανών να δηλώνει ότι τον συμπαθεί και το 28% να μην τον συμπαθεί.

Η πτώση της δημοτικότητας των Sussexes έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι «σατιρίστηκε» από τη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, «South Park».
Συγκεκριμένα, η σειρά «χλεύασε» τις απαιτήσεις που έχει το ζευγάρι σχετικά με την ιδιωτικότητά του, αφού μετά τη «μεγάλη έξοδο» από το Παλάτι, ο Χάρι και η Μέγκαν φροντίζουν με κάθε τους κίνηση να στρέφουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.
Το επεισόδιο που προβλήθηκε τη 15η Φεβρουαρίου απεικονίζει τον «πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά», ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει το κοινό να μην ασχολείται με την ιδιωτική του ζωή, ενώ ταυτόχρονα τραβά την προσοχή πάνω του.

Οι Σάσεξ ωστόσο, θεωρούν ότι αυτό δεν ισχύει και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά των δημιουργών της σειράς. Όπως αναφέρει στο Fox News ο Νιλ Σιν, ειδικός σε βασιλικά θέματα, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού παρακολουθούν κάθε επεισόδιο της σειράς, αναμένοντας για τυχόν άλλες «επιθέσεις».

grafima_mk