iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Έφυγε από τη
ζωή ο ηθοποιός
Τομ Σάιζμορ


Ο ηθοποιός Tομ Σάιζμορ, γνωστός για τη δουλειά του σε επιτυχημένες ταινίες όπως Saving Private Ryan, Natural Born Killers και Heat, πέθανε, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του Charles Lago.

Ήταν 61 ετών. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από τα μέσα του Φεβρουαρίου μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Ο Σίζμορ «απεβίωσε ειρηνικά στον ύπνο του» στο Ιατρικό Κέντρο Saint Joseph στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, έχοντας στο πλευρό του τους δύο γιους του και τον αδελφό του, Πολ Σίζμορ, ανέφερε ο Λάγκο σε δήλωση που εξέδωσε εκ μέρους της οικογένειας.

«Είμαι βαθιά θλιμμένος από την απώλεια του μεγάλου μου αδελφού Τομ», ανέφερε ο Πολ Σίζμορ στη δήλωση. «Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή. Επηρέασε τη ζωή μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ξέρω. Ήταν ταλαντούχος, τρυφερός, δοτικός και μπορούσε να σε διασκεδάζει ασταμάτητα με το πνεύμα και την ικανότητά του να αφηγείται ιστορίες. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε και θα μου λείπει για πάντα».

Τη Δευτέρα, η οικογένεια του Σάιζμορ δήλωσε ότι οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε «καμία περαιτέρω ελπίδα» και συνέστησαν «απόφαση για το τέλος της ζωής» λόγω της κατάστασης της υγείας του, σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε ο μάνατζέρ του.