iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Παντρεύεται για 5η
φορά στα 92 του ο
Ρούπερτ Μέρντοχ


O δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε ξανά, μόλις 6 μήνες μετά την γνωριμία του με την Αν Λέσλι Σμιθ και λιγότερο από ένα χρόνο από την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Τζέρι Χολ.

Ο 92χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε τα νέα σε συνέντευξή του σε ένα από τα δικά του έντυπα – την New York Post – σήμερα το πρωί, αποκαλύπτοντας πως έκανε την πρόταση γάμου στην 66χρονη Σμιθ με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, το οποίο επέλεξε προσωπικά ο ίδιος.
Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει παντρευτεί 4 φορές στο παρελθόν, παραδέχτηκε ότι ήταν «αγχωμένος» όταν έκανε την πρόταση γάμου, εξομολογούμενος ότι «φοβόταν να ερωτευτεί» - αλλά δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι ο γάμος του με την Σμιθ θα είναι ο «τελευταίος» του.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος» μοιράστηκε ενώ αποκάλυψε πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί φέτος, στα τέλη του καλοκαιριού. «Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».,

Ο πρόσφατα αρραβωνιασμένος δισεκατομμυριούχος – που η αξία του υπολογίζεται στα 17 δισεκατομμύρια δολάρια – έκανε την πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αστειευόμενος στην συνέντευξη: «Είμαι κατά το ¼ Ιρλανδός».