iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

24χρονος στις ΗΠΑ
πυροβόλησε 6χρονη
για μία μπάλα!


Ένα 6χρονο κορίτσι και οι γονείς του δέχθηκαν τα πυρά εξαγριωμένου γείτονα στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν μια μπάλα μπάσκετ... μπήκε στην αυλή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μικρή Kinsley White τραυματίστηκε μαζί με τη μητέρα της Ashley Hilderbrand και τον πατέρα της William White, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης. Ο 24χρονος άνδρας εξοργίστηκε επειδή μπάλα αναπήδησε στην αυλή του.
Ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να προστατεύσει την κόρη του. Οι γείτονες είπαν ότι μια ομάδα παιδιών έπαιζε μπάσκετ και η μπάλα αναπήδησε στην αυλή του δράστη.

Ο δράστης θύμωσε πήρε το όπλο του έτρεξε προς το δρόμο και πυροβόλησε έναν γείτονα.

Στη συνέχεια επέστρεψε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της μικρής που χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπό της μετά από θραύσματα σφαίρας. Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κατοίκων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυγά, προσφέροντας αμοιβή 1.000 δολαρίων

Η μητέρα τραυματίστηκε από μια σφαίρα και αναρρώνει στο σπίτι με την κόρη της. Οι γείτονες είπαν ότι ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί μέχρι που του τελείωσαν οι σφαίρες.
Του απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο με σκοπό να σκοτώσει ή να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό και μία κατηγορία για κατοχή πυροβόλου όπλου.

Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κατοίκων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυγά, προσφέροντας αμοιβή 1.000 δολαρίων.