iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Μεθυσμένος σκότωσε με
AR-15 πέντε ανθρώπους
σε σπίτι στο Τέξας


Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε σπίτι στο νοτιοανατολικό Τέξας ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι λεπτομέρειες του τραγικού αυτού συμβάντος συγκλονίζουν. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto, οι αρχές ανταποκρίθηκαν στους πυροβολισμούς μετά από κλήση για παρενόχληση.
Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, είπαν ότι βρήκαν αρκετά άτομα, ηλικίας από 8 έως 40 ετών, τα οποία είχαν πυροβοληθεί. Όπως δήλωσαν οι αρχές, όλα τα θύματα ήταν από την Ονδούρα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πιστεύεται πως ο ύποπτος ήταν μεθυσμένος και άρχισε να πυροβολεί με ένα AR-15 έξω στη βεράντα του σπιτιού του. Τότε ήταν που οι γείτονες του ζήτησαν να κάνει ησυχία γιατί είχαν ένα μωρό που προσπαθούσε να κοιμηθεί.

Ο ύποπτος ενοχλήθηκε από το αίτημα να σταματήσει να πυροβολεί και έστρεψε το όπλο του προς ένα σπίτι με 10 άτομα παρόντα, σύμφωνα με την αστυνομία. Μάλιστα, ο σερίφης Γκρεγκ Κάπερς δήλωσε στο Eyewitness News ότι τα θύματα πυροβολήθηκαν από το λαιμό και πάνω, «σχεδόν σε στυλ εκτέλεσης».
Οι αστυνομικοί περιγράφουν τον ύποπτο ως ισπανόφωνο άνδρα ύψους 1,80 μ. Τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε τζιν, μαύρο πουκάμισο και μπότες εργασίας.