iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Οι Άραβες της Αλ Νασρ
δίνουν 450.000.000
ευρώ στον Μέσι!


Μπορεί η Αλ Νασρ να τρελάθηκε πριν από κάποιους μήνες και να έδωσε απίστευτα χρήματα για να ψήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογράψει και να παίξει στη Σαουδική Αραβία αλλά αυτά που ακούγονται για τον Λιονέλ Μέσι δεν έχουν προηγούμενο. 

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι η Αλ Χιλάλ έχει προτείνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τα 450 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι με στόχο να τον πείσει να πει το μεγάλο ναι και να παίξει και αυτός στη Σαουδική Αραβία! 
Τα χρήματα είναι τριπλάσια από αυτά που έδωσε η Αλ Νασρ για τον Ρονάλντο και όπως γράφει ο δημοσιογράφος ο Μέσι ζήτησε διορία ενός μήνα για να απαντήσει! Εάν πει το ναι θα είναι μακράν ο πλέον ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη!

Η τιμωρία με 14 ημέρες αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα της Παρί Σεν Ζερμέν στον Λιονέλ Μέσι επειδή ταξίδεψε χωρίς να πάρει άδεια στη Σαουδική Αραβία είναι λογικό να μεταφράζεται ως το τέλος του από την ομάδα της Γαλλίας. 

Για τον παγκόσμιο πρωταθλητή έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα αλλά θα πρέπει να ρίξει πολύ το κασέ του για να επιστρέψει στην Βαρκελώνη. Από την άλλη πάντα υπάρχει το MLS και η προοπτική της Inter Miami με το αφεντικό της τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να συναντά πριν από λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Παρί τον Μέσι. 
Ο 35χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη αλλά εάν η Αλ Χιλάλ δίνει αυτό το απίστευτο νούμερο είναι δύσκολο να απαντήσει αρνητικά. Ο Λιονέλ Μέσι θυμίζουμε έφυγε παιδάκι από την Αργεντινή για να παίξει στη Λα Μασία και εν συνεχεία να ηγηθεί για πολλά χρόνια της Μπαρτσελόνα. 

Το 2021 υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Μένει να δούμε εάν θα αλλάξει ήπειρο ο Λιονέλ Μέσι.