iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Μακρόν: Θα πείσω
τον Εμπαπέ να
μείνει στην Παρί!


Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση της συνεργασίας του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022 την ώρα όπου ο Γάλλος ήταν κοντά στο να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο πρόεδρος της Γαλλίας διατηρεί άριστες σχέσεις με το "αστέρι" των "τρικολόρ" και όλοι περιμένουν την μεσολάβησή του προκειμένου ο Εμπαπέ να αλλάξει άποψη και να πειστεί να παραμείνει και μετά το 2024 στην Παρί. Ο Μακρόν βρέθηκε σε συγκέντρωση στη Γαλλία και τον πλησίασε οπαδός που φορούσε την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας προκειμένου να τον ρωτήσει για την υπόθεση του Εμπαπέ. 
«Ξέρετε αν μείνει ο Κιλιάν;» ρώτησε ο οπαδός και ο Μακρόν απάντησε:«Δεν έχω πληροφορίες αλλά θα προσπαθήσω να πιέσω να παραμείνει».

Θυμίζουμε ο Εμπαπέ ειδοποίησε την Παρί ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα πέραν του 2024 και άναψε... φωτιές. Εάν παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και μάλιστα χωρίς να πάρει χρήματα η Παρί την μεταγραφή του σε νέα ομάδα. 
Στην Παρί σκέφτονται να τον πουλήσουν από τώρα εάν δεν αλλάξει γνώμη και θέλει να φύγει το επόμενο καλοκαίρι και ήδη η Equipe έγραψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δώσει έως και 200 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της ενώ στο κόλπο μπορεί να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.