iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Στην εντατική με
βακτηριακή λοίμωξη
η Μαντόνα


Ανησυχία προκάλεσε στους απανταχού φαν της η Μαντόνα, καθώς ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι, η βασίλισσα της ποπ αναγκάστηκε να λάβει αυτή την απόφαση μετά την πολυήμερη παραμονή της στην εντατική εξαιτίας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης. Η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση του μάνατζερ της Μαντόνα
«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες». Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου, στο Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά, ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα θα αλλάξει.

Σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα, η περιοδεία θα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιανουαρίου 2024, στο Palacio de los Deportes, στο Μεξικό.