iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Πέθανε 20 ετών
ο εγγονός του
Ρόμπερτ ντε Νίρο


Πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο Λεάντρο ήταν γιος της μεγαλύτερης κόρης του ηθοποιού, Ντρένα Ντε Νίρο, η οποία και επιβεβαίωσε στα social media την τραγική είδηση, σημειώνοντας ότι δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να συνεχίσει να ζει χωρίς εκείνον.

Η κόρη του εμβληματικού ηθοποιού, αποτίνοντας φόρο τιμής στον γιο της έγραψε: «Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. 'Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι». Τα αίτια θανάτου του 20χρονου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Ντρένα είναι η υιοθετημένη κόρη του Ντε Νίρο μετά το γάμο του με την ηθοποιό Νταϊάν Άμποτ. Ο 79χρονος ηθοποιός έχει έξι ακόμη παιδιά τους, Ραφαέλ, Τζούλιαν, Άαρον, Έλιοτ, Έλεν και την λίγων μηνών Τζία.