iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Κέβιν Σπέισι: Ήμουν
ερωτύλος, αλλά όχι
κακός άνθρωπος


Ο Κέβιν Σπέισι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου έχοντας έρθει αντιμέτωπος με αδικήματα όπως σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών ηλικίας 20 και 30 ετών, στο διάστημα από το 2001 ως το 2013.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο 63χρονος ηθοποιός είπε στο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου ότι αν και ήταν «κατά καιρούς ερωτύλος αυτό δεν τον έκανε κακό άνθρωπο» και ανέφερε τη σχέση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τη δεύτερη σύζυγό του Κέιτ Κάψοου, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Indiana Jones and the Temple of Doom», ως παράδειγμα μιας επιτυχημένης σχέσης που ξεκίνησε στον χώρο εργασίας.
Ο ηθοποιός, ο οποίος μάχεται εναντίον 12 κατηγοριών απολογήθηκε στο Southward Crown Court στο Λονδίνο 
Ρωτήθηκε αν το βρήκε «συναρπαστικό» να παίρνει σεξουαλικά ρίσκα, εκείνος απάντησε: «Ήμουν πολύ ανοιχτός σχετικά με το γεγονός ότι ήμουν κατά καιρούς ερωτύλος. Αυτό δεν με κάνει κακό άνθρωπο».
«Βρίσκω το να είσαι οικεία με έναν άλλο άνθρωπο αξιοσημείωτο και όμορφο» πρόσθεσε.
 
Η πλευρά των κατηγόρων, πίεσε τον ηθοποιό «House of Cards» να απαντήσει στο αν η διασημότητα και η δύναμή του είχαν παίξει ρόλο στις σεξουαλικές του επαφές. «Έχετε διαπιστώσει ότι λόγω της θέσης σας οι άνθρωποι συνήθως έκαναν αυτό που θέλατε;» ρωτήθηκε ο Σπέισι, που απάντησε: «Όχι, μου ήταν δύσκολο να εμπιστευτώ τους ανθρώπους εξαιτίας αυτού που ήμουν».