iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ζάπλουτος Κινέζος αγόρασε
Rolls-Royce Την ανέβασε
στο μπαλκόνι του!


Χρήματα έχω, ότι θέλω κάνω... Κάπως έτσι σκέφτηκε ένας Κινέζος δισεκατομμυριούχος που ήθελε να έχει παρκαρισμένη στο μπαλκόνι του μία εντυπωσιακή Rolls-Royce Ghost αξίας 300.000 λιρών (δηλαδή 345.000 ευρώ).
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ένα ανυψωτικό μηχάνημα έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Κινέζου Μίδα.
Κατάφερε να σηκώσει το πολυτελές όχημα, βάρους δυόμισι τόνων, στον 44ο όροφο ενός ουρανοξύστη τοποθετώντας το με προσοχή στο μπαλκόνι του πάμπλουτου Κινέζου, ο οποίος δεν θέλει να κατονομαστεί.
Το μπαλκόνι, όπου είναι πλέον παρκαρισμένη η «Rolls-Royce Ghost», βρίσκεται 167 μέτρα από το έδαφος και έχει μία υπέροχη θέα, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.=
Λόγω του τεράστιου βάρους του πολυτελούς οχήματος, η εταιρεία που ανέλαβε την επιχείρηση ανύψωσής του ανακοίνωσε ότι χρειάστηκαν προσεκτικοί υπολογισμοί για να πάνε όλα κατ΄ευχήν.
Η Rolls-Royce έπρεπε να τοποθετηθεί σ΄ένα ειδικά κατασκευασμένο σιδερένιο «κλουβί» που ήταν δεμένο με τρία ατσάλινα καλώδια, προκειμένου να φθάσει σε άριστη κατάσταση στο ρετιρέ του πολυώροφου κτιρίου, στην επαρχία Φουτζιάν της Κίνας.
Η ιδέα του Κινέζου δισεκατομμυριούχου γίνεται πραγματικότητα τρεις μήνες αφότου ο πάμπλουτος Αυστραλός επενδυτής ακινήτων, Αντριάν Πορτέλι -γνωστός ως «Mr Lambo»- χρησιμοποίησε γερανό για να σηκώσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο 57 ορόφους για να το εκθέσει στο ρετιρέ του, στη Μελβούρνη.
rolls1