iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ποδοσφαιρικό ''μπαμ''
Κλείνει στη Μπάγερν
ο Χάρι Κέιν


Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, που κράτησαν εβδομάδες, Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν στους Βαυαρούς.

Ήταν ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού αυτό με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Ο γερμανικός σύλλογος είχε κάνει γνωστό ότι ο Κέιν ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του, αλλά η Τότεναμ ενώ καθόταν στο τραπέζι των συζητήσεων απέρριπτε κάθε πρόταση των Βαυαρών για τον παίκτη.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι σκληρές διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος για την Μπάγερν και όλα δείχνουν πως υπάρχει πια συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε ο Κέιν να μετακομίσει στο Μόναχο με τους Λονδρέζους να βάζουν στα ταμεία τους ποσό που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που απομένει πια είναι να ολοκληρώσει και ο Άγγλος επιθετικός τη συμφωνία του με την Μπάγερν, που του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται πια εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση καθώς ήταν γνωστή η επιθυμία του παίκτη να αφήσει την Τότεναμ.