iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

55χρονος στραγγάλισε
τη γυναίκα του γιατί
ήθελε να πάει σε ριάλιτι


Σε κάθειρξη 39 ετών καταδικάστηκε ο 55χρονος Ντέιβιντ Τρόουνς για τη δολοφονία της γυναίκας του το 2018 στις ΗΠΑ επειδή εκείνη αρνήθηκε να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ανακαίνισης σπιτιών.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί τον Απρίλιο του 2018 όταν ο Τρόουνς είχε ξυλοκοπήσει και στραγγαλίσει την 39χρονη σύζυγό του, Σάντι, στο σπίτι τους στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Αφορμή για τη δολοφονία, όπως αναλύθηκε στη δίκη, ήταν η άρνηση της συζύγου του Τόουνς να εμφανιστεί στο ριάλιτι "Zombie House Renovations" οι συμμετέχοντες στο οποίο μετατρέπουν παλαιά σπίτια σε καταπληκτικές κατοικίες.
«Ο Τρόουνς είχε ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε ανακαινίσεις και ήλπιζε να παρουσιαστεί στο ριάλιτι. Αυτό οδήγησε σε προβλήματα στον γάμο τους. Η άρνησή της να εμφανιστεί στο σόου οδήγησε τον Τρόουνς να την σκοτώσει» είπε ο εισαγγελέας στη δίκη.
Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων το ζευγάρι κοιμόταν χωριστά με τον Τρόουνς να ζει στο γκαράζ και τη σύζυγό του σε έναν άλλο χώρο στο σπίτι τους στον οποίο και τη δολοφόνησε ο άνδρας της.
Μετά τη δολοφονία ο Τρόουνς είχε προσπαθήσει να σβήσει τα ίχνη του πριν να φτάσει η αστυνομία λέγοντας στους αστυνομικούς ότι βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στη μπανιέρα αφού ο ίδιος είχε περάσει την ημέρα καθαρίζοντας και βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο Τρόουνς δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και ποτέ δεν συγκινήθηκε για τον θάνατο της γυναίκας του.