iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Δολοφονήθηκε στο
δρόμο 21χρονος
ποδοσφαιριστής


Δολοφονήθηκε Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στο δρόμο σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο Φελίπε Ντιόγκο, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Serie C του Σάο Πάολο, Σάο Μπερνάρντο, σκοτώθηκε από ένοπλους κατά την επιστροφή του στη γενέτειρά του, το Ριμπέιραο Πρέτο.

Το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο ge.globo αναφέρει ότι ο επιθετικός δέχτηκε περίπου 10 σφαίρες και παρόλο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, απεβίωσε λίγο αργότερα.

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα ενώ το κίνητρο παραμένει άγνωστο. Η μητέρα του είναι πεπεισμένη πως πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται τα αδέρφια της συντρόφου του.

 

Ο Ντιόγκο είχε ξεκινήσει την καριέρα του πολλά υποσχόμενα, αφού ανέβηκε από τις κορυφαίες βραζιλιάνικες ομάδες Botafogo και Cruzeiro, προτού κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα της Σάο Μπερνάρντο πέρυσι.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, Σάο Μπερνάρντο, εκφράζει την λύπη του για την είδηση του θανάτου του αθλητή μας, Φελίπε Ντιόγκο Μπερνάρντες Φερέϊρα, γνωστού ως Φελίπε Ντιόγκο. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειάς του, σ' αυτήν την στιγμή βαθιάς θλίψης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.