iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Τρεις ανήλικοι
πυροβολήθηκαν μεταξύ
τους για τα δώρα!


Ένας 15χρονος στην Φλόριντα κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 14χρονο αδελφό του, ο oποίος λίγο νωρίτερα τραυμάτισε θανάσιμα την 23χρονη αδελφή τους, που καθόταν έξω από το σπίτι με το μωρό της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί νωρίτερα, όταν βγήκε η οικογένεια για ψώνια, για το ποιος θα πάρει ποιο δώρο για τα Χριστούγεννα. Όταν η μητέρα τους τους πήγε αργότερα στο σπίτι της γιαγιάς τους στο Λάργκο, κοντά στην Τάμπα της Φλόριντα, ο καυγάς συνεχίστηκε. Ο 14χρονος φέρεται να σημάδεψε με ημιαυτόματο πιστόλι τον αδελφό του στο κεφάλι και απείλησε να τον σκοτώσει.
Στη μέση μπήκε ένας θείος τους, που τους χώρισε κι έβγαλε τον μικρότερο αδελφό έξω από το σπίτι, όπου καθόταν η αδελφή του, Αμπριέλ Μπάλντουϊν με το μωρό της. Η τελευταία -μητέρα και ενός εξάχρονου παιδιού- φέρεται να ζήτησε από τον αδελφό τους να σταματήσουν τον καυγά.

Ο 14χρονος, εκνευρισμένος από την υπόδειξη της αδελφής του, την έβρισε και μετά απείλησε να σκοτώσει την ίδια και το μωρό της, προτού τελικά πατήσει τη σκανδάλη. Η σφαίρα την πέτυχε στο χέρι και το στήθος. Το μωρό, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.
Τότε βγήκε από το σπίτι της γιαγιάς ο 15χρονος με ένα ημιαυτόματο πιστόλι και πυροβόλησε τον μικρότερο αδελφό του στο στομάχι, προτού το βάλει στα πόδια, αφού πέταξε το όπλο στην αυλή γειτονικού σπιτιού. Αργότερα συνελήφθη στο σπίτι συγγενικού προσώπου.

Ο μικρότερος αδελφός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της περιοχής της Τάμπα και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ενδέχεται η δικαιοσύνη να τον αντιμετωπίσει ως ενήλικο και να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. Στον 15χρονο αδελφό του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ οι δύο αδελφοί έχουν συλληφθεί παλαιότερα για κλοπές οχημάτων.