iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Μια ανάσα'' από
τη Ρεάλ ο
Κιλιάν Εμπαπέ


Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ φαντάζει στη Μαδρίτη!

Μπορεί το περιβάλλον του πριν από μερικό διάστημα να διέψευσε την οποιαδήποτε συμφωνία με τη Ρεάλ, όμως όλο και περισσότερα Μέσα παρουσιάζουν μια διαφορετική πραγματικότητα.
Έπειτα από τις «BILD» και «Foot Mercato» ήταν η σειρά της «Parisien» να πάρει θέση για την υπόθεση του Γάλλου αστέρα, με το παριζιάνικο Μέσο να αποκαλύπτει πως ο Μπαπέ έχει πάρει την απόφασή του να φορέσει τα λευκά της Ρεάλ από την επόμενη σεζόν.
Όπως προσθέτει το δημοσίευμα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στα αποδυτήρια της ομάδας γνωρίζουν την απόφαση του 25χρονου επιθετικού, με πηγές από το περιβάλλον του να εκμυστηρεύονται στο γαλλικό Μέσο πως αυτή τη φορά ο Μπαπέ είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Ρεάλ και να θέσει τέλος στο σίριαλ.

Το μόνο που παραμένει αβέβαιο είναι η χρονική στιγμή που θα επιλέξει ο Γάλλος να ανακοινώσει δημόσια την απόφασή του, αν και άλλα δημοσιεύματα όπως της «Marca» υποστηρίζουν πως όλα θα γίνουν γνωστά εντός του Φεβρουαρίου.

 

«Για την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς διαφορετικούς σημαντικούς παράγοντες του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία. Ο Γάλλος σταρ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να ενταχθεί στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία τον περιμένει πάντα» αναφέρει η Parisien. 
Περιμένουμε από τον Γάλλο να ανακοινώσει την απόφαση του και εδώ και εβδομάδες υπήρχαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να το κάνει στις 14 Φεβρουαρίου. 

Πηγή: www.gazzetta.gr