iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ένας YouTuber και
photobomber στη
σκηνή των Bafta


Σε δημόσια απολογία για την παρουσία ενός YouTuber στη σκηνή κατά την απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας για το Oppenheimer προχώρησαν οι διοργανωτές των φετινών BAFTA.

Ο φαρσέρ με το όνομα Lizwani (ο μαύρος άνδρας με το κοστούμι) βρίσκεται πίσω από την παραγωγό της ταινίας, τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν και τον πρωταγωνιστή Κιλιάν Μέρφι.
Ο YouTuber να αποχωρεί μαζί με τους βραβευθέντες με τους διοργανωτές των BAFTA να υποστηρίζουν ότι μετά την κάθοδό του απο τη σκηνή, συνελήφθη από την ασφάλεια της εκδήλωσης.

«Ένας φαρσέρ των social media απομακρύνθηκε από την ομάδα ασφαλείας αφού βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τους νικητές του βραβείου καλύτερης ταινίας. Αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με μεγάλη σοβαρότητα και δεν θέλουμε να του χαρίσουμε άλλες στιγμές δημοσιότητας με το να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο» ανέφερε η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής των BAFTA.

Σημειώνεται ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου ειχε κάνει το ίδιο και σε άλλες τελετές όπως η απονομή της Χρυσής Σφαίρας και τα Brit awards το 2022.