iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

42χρονη μητέρα στο
Μπρίστολ σκότωσε τα
τρία παιδιά της...


Φρίκη στο Μπρίστολ, καθώς ένα μωρό μαζί με την τρίχρονη αδελφή του και τον επτάχρονο αδελφό του μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι τους, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Τα αδέρφια Fares Bash, επτά ετών, Joury Bash, τριών ετών, και ο εννέα μηνών Mohammed Bash,εντοπίστηκαν νεκρά στην περιοχή Sea Mills του Μπρίστολ.
Η αστυνομία δήλωσε ότι η 42χρονη μητέρα τους, με καταγωγή από το Σουδάν, που συνελήφθη ως ύποπτη για την τριπλή δολοφονία, παραμένει στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε θεραπεία για τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της. Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η γυναίκα έφτασε στη Βρετανία πριν από 9 χρόνια για να ζήσει με τον 41χρονο σύζυγό της.

Η επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας δήλωσε ότι τα παιδιά έχουν αναγνωριστεί επίσημα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. «Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η απώλεια παιδιών σε τόσο μικρή ηλικία, που είχαν ολόκληρη τη ζωή μπροστά τους, είναι πραγματικά σπαρακτική και οι σκέψεις μας παραμένουν με την οικογένειά τους και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή την τραγωδία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

First images of children found dead at home in Bristol