iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Χρησμός'' του Τόνι
Κροος για την
παραμονή στη Ρεάλ


Ο Τόνι Κρόος επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και έδειξε ορεξάτος ενόψει Euro.

Το συμβόλαιο του πολύπειρου χαφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης «εκπνέει» τη φετινή σεζόν και ο 34χρονος μέσος μίλησε για το μέλλον του μετά τη νίκη της Γερμανίας με 2-0 επί της Γαλλίας στη Λυών.
«Είναι η απόφαση που πρέπει να πάρω τον επόμενους ένα ή δύο μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά θα δούμε...», είπε ο Κρόος στο TVE όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του. Μόλις πριν από τέσσερις ημέρες ο Γερμανός μέσος εξήγησε σχετικά με το «αύριο» στη «βασίλισσα» ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (με τη Ρεάλ). Θα δούμε, θα τα ξαναπούμε, αν η επικοινωνία θα είναι η ίδια ή όχι, ακόμα ξέρω. Είμαι ακόμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η σχέση ανάμεσα σε μένα και τον σύλλογο είναι πολύ καλή για να υπάρχουν προβλήματα και νομίζω ότι και τα δύο μέρη είναι πολύ χαλαρά και μπορούμε να είμαστε και εμείς. Επειδή τα πάμε καλά στη σεζόν, η σεζόν πηγαίνει καλά για εμάς και πιστεύω ότι θα βρούμε μια ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές».

Ο Κρόος άνοιξε μάλιστα και τις... πόρτες της Ρεάλ στον Κιλιάν Μπαπέ: «Το μέλλον του Μπαπέ; Αν δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, πώς μπορώ να μάθω; Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από αυτούς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει πράγματα. Θα ήταν ωραίο για τη Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ήδη μια καλή ομάδα».