iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

O Tραμπ
σε γεύμα με
χίλια μπέργκερ!


Το μενού του Λευκού Οίκου... υποχρεώθηκε να επιμεληθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να υποδεχτεί τους παίκτες της ομάδας φούτμπολ του Πανεπιστημίου του Κλέμσον.

Ο λόγος; Το προσωπικό του Λευκού Οίκου έχει λάβει άδεια άνευ αποδοχών, εξαιτίας του συνεχιζόμενου «shutdown» στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

Έχοντας μείνει χωρίς προσωπικό, ο Αμερικανός πρόεδρος αναγκάστηκε να προσφέρει στους παίκτες γνήσια αμερικανικά μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King μαζί με λίγη πίτσα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους.

Επιχείρησε, δε, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους, που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά». Ο Τραμπ υποστήριξε, ακόμη, ότι το φαγητό που επέλεξε ήταν πατριωτικό. Στην ερώτηση, συγκεκριμένα, αν προτιμά McDonald's ή Wendy's, ο Τραμπ απάντησε: «Αν είναι αμερικανικό, μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα».




 



Και, αν και ο αρχικός αριθμός των μπέργκερ που καταναλώθηκαν προσέγγιζε τα 300, ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ήταν περισσότερα από 1.000, τα οποία μάλιστα... εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα!