iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Το μήνυμα
από τον
Δαμιανό Φαφούτη


Το αποτέλεσμα των χθεσινών Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, κατέταξε το συνδυασμό μας στη δεύτερη θέση και μας στέλνει στο 2ο γύρο της ερχόμενης Κυριακής, προκειμένου να επιτευχθεί και ο 2ος στόχος (μια και ο 1ος που ήταν να πάμε στη 2η Κυριακή επετεύχθη). Και αυτός δεν είναι άλλος από τη  δημιουργική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος για να φύγει μπροστά τονίζει σε Δελτίο Τύπου η Συμμαχία Δημιουργίας του  υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη.

Κατ' αρχήν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλα τα στελέχη και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για τη δύσκολη μάχη που δώσαμε με εντιμότητα, ήθος και συνέπεια, απέναντι σε αντιπάλους που μεταχειρίστηκαν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα. Δώσαμε έναν αγώνα "καθαρό" και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Και βέβαια ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, κλείνοντας τα αυτιά τους στις κάθε μορφής πιέσεις.

Τις επόμενες ημέρες όλα τα στελέχη και οι υποψήφιοι της "Συμμαχίας Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι" καθώς και άλλες δυνάμεις που ολοκληρώθηκε η εκλογική τους πορεία στο 1ο γύρο, θα ριχτούμε στη μάχη της 2ης Κυριακής. Κι όσο κι αν τα νούμερα το κάνουν να φαντάζει δύσκολο, θα την καταφέρουμε την ανατροπή !!! 

Πάμε μαζί, για τη Ραφήνα και το Πικέρμι μας.

Ανατροπή, συμμετοχή, προοπτική !

Μαζί στην νέα εποχή !