iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Όλες οι χρηστικές
πληροφορίες γιά
την Κυριακή


Ευτυχώς με συννεφιά και όχι με βροχή όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι θα διεξαχθούν τα δύο μεγάλα γεγονότα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου. Πολιτικά οι εκλογές γιά τον νέο Φορέα του Κέντρου και αθλητικά ο Κλασσικός Μαραθώνιος.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr συνοψίζει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τους κατοίκους της ανατολικής Αττικής ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. 

Για τις εκλογές

Οι πολίτες που θέλουν να ψηφίσουν αρχηγό στο νέο κόμμα θα πρέπει να προσέλθουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Ραφήνα - Πικέρμι. Στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.

Μαραθώνας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης

Σπάτα - Αρτέμιδα. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρτέμιδας και στο παλιό Δημαρχείο Σπάτων.

Παλλήνη. Στο παλιό Δημαρχείο Παλλήνης

Παιανία. Στο Δημαρχείο, αλλά και στο παράρτημα των Γλυκών Νερών

Κορωπί. Στα ΚΑΠΗ του δήμου.
 
Για τον Μαραθώνιο
 

 

 

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων :

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την αφετηρία μέχρι την οδό Κάτω Σουλίου (Αγία Μαρίνα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 5 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Λ.Κάτω Σουλίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Αθανασίου μέχρι και την Λ. Μαραθώνος, από τις 5 έως τις 9 το πρωί

Λ.Κάτω Σουλίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας μέχρι και την Λ. Μαραθώνος, από τις 5 έως τις 9 το πρωί.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κάτω Σουλίου έως τη Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 7.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Διονύσου έως την οδό Φλέμινγκ (διασταύρωση Ραφήνας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Φλέμινγκ (διασταύρωση Ραφήνας) έως τη Λ. Λαυρίου – Κλεισθένους (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 8 το πρωί έως τις 3.15 το μεσημέρι.

Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Λαυρίου – Κλεισθένους έως τη Λ. Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 08.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.