iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

''Ξάφρισαν'' 11
αυτοκίνητα και
τρία σπίτια


Τα οχήματα των λουόμενων που απολάμβαναν τα τελευταία τους μπάνια σε παραλιακές περιοχές της Μεσσηνίας, αλλά και τα σπίτια σε κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος, έβαλε στο μάτι ένα «δίδυμο» νεαρών Ελλήνων που διέπραξαν συνολικά 14 κλοπές και απόπειρες μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Οι δράστες ήταν ένας 27χρονος που συνελήφθη σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας ύστερα από έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας σε συνεργασία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, καθώς και ένας 22χρονος ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται αλλά περιλαμβάνεται στην δικογραφία που σχηματίστηκε για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ως τώρα, προέκυψε ότι από τις 21 ως τις 25 Σεπτεμβρίου οι δυο νεαροί μαζί με άγνωστους προς το παρόν συνεργούς τους διέπραξαν συνολικά δέκα κλοπές και μία απόπειρα σε οχήματα και άλλες δύο κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ. Πάντως, η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.