iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 19 Μαρτίου 2024

Πατέρας τεσσάρων
παιδιών ο τραγικός
οδηγός του φορτηγού


Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως σούπερ μάρκετ, προσπαθώντας να κρατήσει με τα χέρια του το φορτηγό το οποίο άρχισε ξαφνικά να κυλάει στην κατηφόρα.

Ο Γ.Μ. ξεκίνησε το πρωί από τα κεντρικά της εταιρείας με το φορτηγό του, μοιράζοντας όπως κάθε φορά τα αρτοσκευάσματα στα καταστήματα που είχε υπό την δική του επίβλεψη.


Σήμερα το πρωί, φτάνοντας κανονικά στην ώρα του, στον χώρο εκφορτώσεων του σούπερ μαρκετ στην Ηλιούπολη με το φορτηγό του, κατέβηκε προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες της καρότσας για να παραδώσει το εμπόρευμα.

Ξαφνικά, σύμφωνα με αυτοπτες μάρτυρες, το φορτηγό σιγά - σιγά ξεκίνησε να τσουλάει προς την κατηφόρα, ακολουθώντας την κλίση της οδού Αστυδάμαντος.

Ξαφνιασμένος ο πολύτεκνος πατέρας, χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε μπροστά από το φορτηγό, επιχειρώντας να το συγκρατήσει με τα χέρια του αφού σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ήταν γεροδεμένος.

Ο γενναίος άντρας, βλέποντας ότι το φορτηγό ανεξέλεγκτο άρχισε να κινείται  προς το σχολικό συγκρότημα κατάφερε για λίγο και το σταμάτησε με τα χέρια του άλλα το βάρος και ο όγκος του μεγάλου οχήματος  λύγισαν τον θαρραλέο πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας μέσα σε λίγο χρόνο έπεσε και βρέθηκε  κάτω από την αριστερή ρόδα του φορτηγού που πέρασε τελικά από πάνω του και τον σκότωσε επί τόπου.

Το φρικτό δυστύχημα είδαν μπροστά στα μάτια τους αρκετοί άνθρωποι, που όμως ήταν ανήμποροι να βοηθήσουν τον 50χρονο άντρα.

Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και παρέσυρε άλλα τρία αυτοκίνητα, σταματώντας στο τελευταίο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η ήσυχη γειτονιά της Ηλιούπολης δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο 50χρονος πολύτεκνος πατέρας έχασε έτσι άδικα την ζωή του.

Συγκλονισμένοι είναι και οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ, όσο και οι συνάδελφοι του άτυχου άντρα.